[ Àrea Privada ]

Final de Copa Catalunya Cadet de Futbol Sala 2015

Després dels partits de semifinals, emocionants i amb alternatives al marcador, els dos equips finalistes s'enfrontaven en un escenari inèdit per tots dos: la final de Copa Catalunya.

Els inicis van ser conseqüents amb aquest escenari novell, amb moltes errades i sense un dominador clar. Els dos capitans d'ambdós equips es posaven els equips a l'esquena i portaven les accions de major perill. En una d'aquestes accions, Vedruna s'avançava en el marcador establint l'1 a 0. La reacció barcelonina semblava que no es produïa, tot i la insistència en molts xuts a porteria. En l'acció menys perillosa, la pilota va caure a peus de Nacho qui va empènyer la pilota al fons de la xarxa establint la igualada. Pocs minuts després, Quin anotava després d'una excel·lent jugada col·lectiva el 2 a 1. Semblava aquí que BetàniaPatmos assolien el control del partit i l’assetjament a la porteria contrària era constant. Abans del descans, però, una falta directe convertiria el 2 a 2 amb el que s'arribaria al descans.

A la segona meitat els dos equips buscaven sense èxit el partit, amb moltes imprecisions, fins que, novament de falta directe, el Vedruna s'avançava amb el 2 a 3. Els minuts passaven i BetàniaPatmos, buscava el gol sense encert, amb massa precipitació. El porter de Balaguer es convertia en protagonista fins que a pocs segons del final, Nacho feia el gol de l'empat amb el que s'arribava a la prorroga.

A la prorroga, l'equip de Lleida acusava la decepció de veure com la Copa que ja tenien, estava novament en joc, i BetàniaPatmos feia la major part de jugades d'atac, sense moure el marcador però. El moment dels penals havia arribat. Amb el primer llançament anotat per part dels dos equips, en el segon el porter de BetàniaPatmos, Lucas, aturava el llançament de Vedruna permetent que en l'últim llançament de l'Àlex l'equip barceloní guanyés definitivament la Copa Catalunya Cadet.